Adrival óvodás korunk óta ismerjük egymást, majd gimnáziumban osztálytársak és legjobb barátnők lettünk. Aztán a továbbtanulás során elsodort minket egymástól az élet. Mások lettek a prioritások, változott a tempó; Adri családot alapított, én a munkámra fókuszáltam. Néhány évvel ezelőtt azonban újra egymásra találtunk. Talán nem meglepő hol fedeztük fel a kapcsolódási pontot, hiszen enélkül most nem is olvasnád történetünket.

Igen, nem titok – mindketten rajongunk a természetes bőrápolásért, és a különleges, édes illatokért. Èvekkel ezelőtti váltásunk a túlnyomórészt szintetikus kozmetikumok világból fontos lépése volt életünknek. Azonban mindketten láttuk a lehetőséget, hogy kitörjünk a klasszikus, főleg gyógynövényes, harsány vagy éppen számunkra túl natúr illatok és megszokott formák fogságából.

Nekünk ez egy olyan kompromisszum volt, amit nem akartunk elfogadni, hiszen a természet annyi finomságot rejteget és számos új ötletre inspirál.

Adri beleásta magát a témába, így hamar felismertük mi a küldetésünk. Beszélgetéseink során alakult a koncepció is, jöttek az új gondolatok, éreztük a pezsgést. Folyamatosan kerestük az újdonság lehetőségét, és elkezdtük megvalósítani őket teszt jelleggel. A pozitív visszajelzések nagyon motiváltak minket, így végül közös álmunkból született meg a SweetYou Bath & Beauty kényeztető prémium termkékcsalád, amely stílusos bőrápolást kínál a modern nőnek, aki magabiztos, inspiráló, és a jövőt építi.

Köszönjük, hogy elolvastad bemutatkozónkat, és reméljük Te is velünk tartasz, hogy együtt lehessünk része ennek a számunkra már most különleges élménynek.

 

Betti & Adri