SZállítási és fizetési információk

 

 

A megrendelt termék fizetésének módja:

Banki előre utalással történő teljesítés: Ha már visszaigazoltuk megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkoznia kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amint az átutalt összeget jóváírják a megadott bankszámlán, 1-3 napon belül postázásra kerül a termék, illetve lehetséges a személyes átvétel is Kaposváron. 

 

Bankkártyával történő fizetést a PayPal biztonságos rendszerén keresztül, további díj nélkül kezdeményezhet Mastercard, Visa, illetve American Epress kártyájával. A ‘Pénztárból’ történő átirányítását követően, a korábban regisztrált PayPal kontójával, vagy a bankkártyájával tehet eleget a vételár fizetési kötelezettségének. Bankkártyájának adatait semmilyen módon nem rögzítjük. Sikeres fizetéskor a pénzintézeti weboldal visszairányítja Önt a weboldalunkra. Az esetlegesen sikertelen teljesítés alkalmával ugyanez történik, és ismételten megkísérelheti a PayPal rendszer igénybevételét, vagy egyéb fizetési módot választhat.

 

Amennyiben a banki előre utalást vagy PayPal fizetést választotta, és a megrendelt termékek ára a megrendelés visszaigazolásától számított 5 munkanapot követően sem kerül kiegyenlítésre (A SweetYou Bt. bankszámláján jóváírásra), úgy a SweetYou Bt. mentesül az ajánlati kötöttség alól, és nem köteles a megrendelés teljesítésére.

 

Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön Kaposváron átvételkor készpénzben fizeti meg a termék vételárát. Az időpont egyeztetéséhez felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon (amennyiben telefonszámát megadta).

 

Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott Foxpost futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj 290Ft értékben még hozzáadódik. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben kell kifizetni. 

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 

Házhoz szállítás díjszabása: 

  • 0-10.000 Ft közötti rendelési érték esetén 890 Ft a házhoz szállítás illetve Foxpost csomagautomatába szállítás díja
  • 10.000 Ft feletti rendelési érték, illetve személyes átvétel esetén a szállítás ingyenes

  • Utánvételes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj a rendelés értékéhez hozzáadódik. Utánvét díja: 290 Ft

 

Szállítási határidő:

Elérhető termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 – 3 munkanapon belül történik a csomagfeladás. A SweetYou Bt. a feladás határidejéért vállal felelősséget. Ezt követően a Foxpost Zrt a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért a SweetYou Bt. felelősséget nem vállal.

Csomagfeladást követően a Foxpost Zrt vállalja, hogy a csomagot a címzett 1 munkanapon belül felveheti az automatából. Házhoz szállítás esetén 2 munkanap a kiszállítási idő, miután a futár átvette a csomagot az automatából.

 

Házhoz szállítási és csomagautomatás szállítási információk

Házhoz szállítási információk:

A webáruházunk által kapott megrendeléseket a Foxpost Zrt. futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a fent megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszakerül a Foxpost központi raktárába, ahonnan a címzett kérheti az ismételt kiszállítást vagy a webáruház a számára történő visszaküldést.

Foxpost csomagautomatába történő szállítási információk:

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítik a címzettet – ezért nagyon fontos, hogy megrendelése során az automatába szállítás választása esetén adja meg telefonszámát is. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. A csomag behelyezése után 3 nap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a csomagot.

Hogy miként működik a Foxpost, arról egy egyszerű tájékoztatót olvashat a következő linkre kattintva: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.