Natúr kozmetikumok - újragondolva


Fontosnak tartjuk, hogy újat tudjunk mutatni a natúr kozmetikumok terén. Nemcsak a termékek illatvilágában és megjelenésében törekedtünk az egyediségre, hanem további apró, de annál inspirálóbb újítással is szeretnék meglepni Téged a közeljövőben.

 

Azonban néhány mondat erejéig visszatérnénk az alapokhoz. Saját elvárásaink a termékek minősége iránt magasra tették a lécet azok fejlesztésekor. Mindkét induló termékcsaládunkra olyan receptúrákat céloztunk meg, amelyekben teljes mértékben hiszünk, és átfogóan használhatjuk adott termékkategórián belül. Csupán az illatokat változtatjuk, de az alapokat nem. Ezáltal átláthatóbbá tettük a termékpalettát, és egyben minden illatvariáns vásárlásával biztosítunk Téged a termékcsaládon belül megszokott minőségről. A két induló termékcsalád közti megkülönböztetés viszont egy olyan tudatos döntés volt, amivel a Ti igényeiteknek szerettünk volna megfelelni, mert azok bizonyos pontokban különböznek. Ezekről a Termékoázis fül alatt többet is megtudhatsz.


Egy
ik újításunk az illatokat helyezi a középpontba. Talán ismerős a helyzet, amikor kedvenc kozmetikumaidba "öltözteted" magad, és egy illatkavalkád alakul ki körülötted. Mi gyakran mérgelődtük emiatt, és saját termékeink esetében változtatni akartunk rajta: alapillataink minden termékünből elérhetőek és egyszerűen beazonosíthatóak, így nagyon könnyen, szinte tetőtől talpig kedvenc illatod ölelésébe burkolózhatsz. Továbbá szezonálisan limitált illatokkal mutatkozunk majd be, hogy mindig találj nálunk valami újabb finomságot.

 

Mindezt praktikus, kompakt kiszerelésben kínáljuk, így bárhova magaddal viheted kedvenceidet. A műanyag csomagolást egyébként tudatosan kerültük, mert úgy gondoljuk, ennyit mindannyian tehetünk a Föld élővilágáért. Így a műanyag helyett elsősorban üveg és papír csomagolót használunk, és az újrahasznosítás kapcsán vannak még terveink.

 

További meglepetéseinkre még egy kicsit várni kell, de reméljük, hogy már most is jól fogod érezni magad weboldalunkon!

A kevesebb tényleg több


"A legnagyobb hiba amit egy prémium kozmetikummal elkövethetsz, hogy egyszerre sokat használsz belőle" - hívták fel a figyelmem pár évvel ezelőtt. Akkor még nem tudtam mennyire igaz, de később saját bőrömön is megtapasztaltam. Valóban sokan esünk abba a hibába, hogy a jobb hatás érdekében az ajánlottnál többet használunk, vagy éppen követjük azon bőrápolási szokásainkat, amiket más termékekkel már kitapasztaltunk. Ez viszont minőségi, prémium termékeknél az esetek többségében csalódással fog végződni, és az értékes vajak és olajok csillogva kacsintanak vissza bőrünkről. Ha Te is ezt tapasztalod, az biztos jele annak, hogy túl sokat használtál a termékből.


Leginkább testvajunkon ellenőrizheted le mire is gondolunk. SweetYou Essentials testvajunkat például telepakoltuk Neked többek között mangó-, kakaó- és sheavajjal, illetve mandula- és kókuszolajjal; meglátod, a klasszikus testápoló töredéke is elég ahhoz, hogy bőröd ápolt, hidratált legyen, és az a zsíros érzés helyett finom, selymes ragyogással fogja meghálálni a törődést. Többek között ezért is döntöttünk a kompakt, és nem mellesleg praktikus méretű csomagolás mellett, visszatükrözve, hogy itt a kevesebb tényleg több.

Illanó "olajok"


SweetYou Essentials termékcsaládunkban természetes, 100%-os tisztaságú illóolajokat használunk az édesen ölelő illatok megalkotásához. A nevükkel ellentétben ezek nem a klasszikus értelemben vett olajok, hanem növényekből nyert tömény folyadékok, amelyek gyorsan párolognak szobahőmérsékleten. Ìgy ezek a tiszta, természetes illatok a szintetikusan előállított társaikhoz képest nem ülnek rá a bőrödre makacsul körüllengve minden lépésedet, hanem diszkrét kísérőid lesznek néhány órára, többszöri használattal pedig az egész napodat megédesítik. Valójában jóval többet tudnak annál, minthogy érzékeidet elkápráztassák; befolyásolják hangulatodat, és számos jótékony hatással rendelkeznek, melynek laboratóriumi körülmények közötti igazolása is remélhetőleg mielőbb megtörténik.