A kevesebb tényleg több


"A legnagyobb hiba amit egy prémium kozmetikummal elkövethetsz, hogy egyszerre sokat használsz belőle" - hívták fel a figyelmem pár évvel ezelőtt. Akkor még nem tudtam mennyire igaz, de később saját bőrömön is megtapasztaltam. Valóban sokan esünk abba a hibába, hogy a jobb hatás érdekében az ajánlottnál többet használunk, vagy éppen követjük azon bőrápolási szokásainkat, amiket más termékekkel már kitapasztaltunk. Ez viszont minőségi, prémium termékeknél az esetek többségében csalódással fog végződni, és az értékes vajak és olajok csillogva kacsintanak vissza bőrünkről. Ha Te is ezt tapasztalod, az biztos jele annak, hogy túl sokat használtál a termékből.


Leginkább testvajunkon ellenőrizheted le mire is gondolunk. SweetYou Essentials testvajunkat például telepakoltuk Neked többek között mangó-, kakaó- és sheavajjal, illetve mandula- és kókuszolajjal; meglátod, a klasszikus testápoló töredéke is elég ahhoz, hogy bőröd ápolt, hidratált legyen, és az a zsíros érzés helyett finom, selymes ragyogással fogja meghálálni a törődést. Többek között ezért is döntöttünk a kompakt, és nem mellesleg praktikus méretű csomagolás mellett, visszatükrözve, hogy itt a kevesebb tényleg több.

Illanó "olajok"


SweetYou Essentials termékcsaládunkban természetes, 100%-os tisztaságú illóolajokat használunk az édesen ölelő illatok megalkotásához. A nevükkel ellentétben ezek nem a klasszikus értelemben vett olajok, hanem növényekből nyert tömény folyadékok, amelyek gyorsan párolognak szobahőmérsékleten. ìgy ezek a tiszta, természetes illatok a szintetikusan előállított társaikhoz képest nem ülnek rá a bőrödre makacsul körüllengve minden lépésedet, hanem diszkrét kísérőid lesznek néhány órára, többszöri használattal pedig az egész napodat megédesítik. Valójában jóval többet tudnak annál, minthogy érzékeidet elkápráztassák; befolyásolják hangulatodat, és számos jótékony hatással rendelkeznek, melynek laboratóriumi körülmények közötti igazolása is remélhetőleg mielőbb megtörténik.